Odvajanje

Tekst prijave

Ovo bi valjalo objasniti. Iz kojeg razloga šaljemo turistima sliki grada koji nije sposoban stvarno odvajati otpad. Tri otvora za odvajanje, ali sve ide u istu vreću.

Lokacija

 1. Pula Herculanea d.o.o.
  Pula Herculanea d.o.o.27. rujna 2021. 06:49

  Poštovani, ova košarica nalazi se na području održavanja hotelske grupacije Arena Hospitality Group. S poštovanjem, Pula Herculanea - uprava

 2. Prijavitelj
  Prijavitelj27. rujna 2021. 20:47

  Hvala na informaciji. Pretpostavljam da ipak postoji način da ih se motivira da to rade kako treba. Ipak nije Arena Hospitality Group zadužen za odvoz nego Herculanea. Prema njima se treba ići kao i prema svima. Ako postoje kazne za građane, onda mogu postojati i za njih. Uređenje prostora i korištenje je u javnom interesu pa ne bi smjela postojati ograđivanja da se radi o privatnoj imovini. Ukoliko je potrebno mijenjati propise onda to sigurno treba napraviti. Oni sigurno prema javnosti mogu djelovati kao netko tko utječe i na stvaranje stavova. Tako svaki građanin koji tamo prođe, to vidi i podijeli s nekim će vrlo vjerojatno pomisliti da ako oni to ne rade zašto bi i taj pojedinac. Tako dobivamo hrpe otpada oko predviđenih lokacija za odlaganje otpada, u šumama, na cestama i uz zgrade.

 3. Pula Herculanea d.o.o.
  Pula Herculanea d.o.o.27. rujna 2021. 20:53

  Poštovani, hvala Vam na dodatnom obrazloženju. Svakako ćemo skrenuti pozornost našim korisnicima. S poštovanjem,